Wie zijn wij?

In 1998 ben ik, Wytze Yntema, als installatie monteur in dienst getreden bij Joh. Feenstra Installatietechniek. Na 12 jaar in loondienst  ben ik in 2010 mede eigenaar geworden. En vanaf 2012 ben ik  algemeen directeur en enig eigenaar van Joh Feenstra Installatietechniek.

In 2017 is ons installatiebedrijf vanuit Parrega verhuisd naar Wons. Deze bedrijfsverhuizing was meteen het juiste moment om ook de naam van het installatiebedrijf te wijzigen in Yntema Installatietechniek.

Yntema Installatietechniek heeft  in Friesland (en zelfs daarbuiten) al vele installatie – projecten gerealiseerd.

De kracht van ons bedrijf  is de aanwezige kennis (op alle fronten) binnen de installatie techniek. Eigenlijk alle mogelijke installatie werkzaamheden worden door ons bedrijf uitgevoerd. Wil je als particulier nu je toilet vervangen, een nieuwe cv ketel of zonnepanelen op je dak? Wij komen graag bij u langs voor het juiste advies.

Door onze  technische kennis heeft Yntema Installatietechniek inmiddels  veel duurzame projecten mogen verzorgen.

Ook binnen de agrarische sector heeft Yntema Installatietechniek veel projecten. Zo worden er zonnepanelen geplaatst  om zelf de stroom voor het bedrijf te kunnen leveren, verlichting wordt vervangen door Led en er wordt geïnvesteerd in het energie zuinig bereiden van heet water.

Wij werken met een team van vakbekwame installateurs. Allen vooruitstrevend op het gebied van duurzame energie en met passie voor de diverse aspecten binnen de installatietechniek . 

Bij calamiteiten staan wij  7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar.

Wytze Yntema

Duurzaam vertrouwd

Duurzaam is een woord wat momenteel veel in de belangstelling staat. Maar wat is duurzaam?

Duurzaam is een breed begrip, maar het komt er op neer dat een duurzame wereld (mensen), milieu (planeet) en economie met elkaar in evenwicht zijn zodat we de aarde niet uitputten. De aarde zo gebruiken dat de toekomstige generaties er ook nog plezier van kunnen hebben.

Bij Yntema Installatietechniek staat duurzaamheid voorop. Wij zijn specialist in het installeren van zonnepanelen   om zo een bedrijf of particulier van eigen energie te voorzien. Maar wij gaan verder, ook het plaatsen van een aardwarmte pomp , lucht-warmte pomp , pelletketel,  zonnecollectoren, buffertvat, , behoort tot onze duurzame installatietechniek.

Naast het adviseren over de juiste installatie, informeren wij u ook graag over de meest actuele subsidies en fiscale maatregelen.

Neemt u gerust contact met ons op! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.